Du er her

VIKTIGE DATOER I 2015

27. JANUAR 2015:
Fagseminar om Empowering the Santals as religious and ethnic minorities. Kl.13.00-15.00. Sted: Menighetsfakultetet. Foredrag ved Biskop Bajel Murmu, Dumka bispedømme, og rektor Rosemary Hembrom, NELC Don Bosco School i Dumka.  Arrangementet er i forbindelse med misjonsuka på Menighetsfakultetet.

24. MARS  2015:
I forbindelse med Myklebustforelesningen på Menighets-fakultetet i 2015, er Philip Jenkins, Distinguished Professor of History at Baylor, invitert som foredragsholder.  Han er kjent for sine mange bøker, bl.a. «Next Christendom». Han skal foredra om 2 temaer knyttet til temaene «Kristendommen i verden» og «Kirken i Europa». De endelige temaformuleringer er ikke avklart på nåværende tidspunkt. Men hold av denne datoen allerede nå! Dette bør du få med deg!

24-25. SEPTEMBER 2015:
Et symposium  med tema: «Witnessing to Christ in a Multi-Religious Context». Programmet er under utarbeidelse, men vi kan røpe allerede nå at både Robert Schreiter og Kirsteen Kim,  begge godt internasjonalt kjente missiologer,  er blant foredragsholdere. En undersøkelse der vi har innhentet erfaringer og praksis fra menigheter i Sør er underveis, og blir presentert på symposiet.  Hold av disse datoene  allerede nå!  Dette vil bli et spennende symposium.

19. NOVEMBER 2015:
Er dagen for høstens Missiologisk Forum. Temaet er: «Omvendelse».  Dette blir også en spennende fagdag omkring et aktuelt emne.

Følg med på www.egede.no for nærmere detaljer om arrangementene.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer